top of page
  • Writer's pictureAjda

IIIIIN TAKO SE JE ZAČELO

Bloganje je zadnje čase precej popularno, sicer še bolj vloganje, ker smo ljudje postali tako leni, da se nam ne da prebrat več nič, niti bloga... ampak ok. Pač, ljudje se ves čas trudimo, da bi našli načine kako zaslužit brez, da bi nas omejeval delovnik, šef in kakršne koli zahteve, ki nam jih lahko naloži služba. Pa si rečeš: "influencerka da bude" in si sam svoj šef s celim dnevom časa za osvajanje množic po socialnih omrežjih. Ne rečem, da je tak lajfstajl čisto enostaven, ker se tudi sama ipak ne bi nikoli hotla zavezat k temu, da ne morem več v štacuno z mastnimi lasmi, brez mejkapa in v XXL moški Game of Thrones majci (vsaka podobnost z resničnim življenjem je povsem direktna in namerna), ker hej, kaj pa, če se pojavi priložnost za selfi, ali pa me opazi kdo od followerjev in objavi mojo sliko brez okrog glave frfotajočih metuljev na socialna omrežja!? No, šalo na stran, vem in verjamem, da je tudi influencerstvo čisto legit poklic in, da ni najlažje, ker potem bi to (uspešno) počeli vsi, pa ne! Zato se tudi sama za bloganje nisem odločila iz kakršnihkoli višjih tendenc, kot samo najti prostor za obširnejše pametovanje.


Pa ne, da bi to tako rada počela... pardon, ne, to zelo rada počnem, a z leti se mi vse manj da, predvsem pametovati o stvareh, ki jih ne morem spremeniti. Zato ta stran ne bo namenjena spreminjanju družbe (s podtonom samopromocije), reševanju sveta (s podtonom samopromocije) in opozarjanju na družbene krivice (s podtonom samopromocije).


Ta stran je namenjena temu, da z vami delim najbolj random stvari, od nečesa smešnega, kar je tisti dan naredil moj kuščar, pa do recepta za dbest BBQ rebra, ki jih znam narest, al pa do najboljših samozaštofajočih vodnih balončkov iz Kika. Če ste prišli po stajlinge, nasvete za nego kože in življenjske modrosti, me veseli, da smo se spoznali in adijo :D Če ste prišli zabijat čas, se naučit kak nov recept in se smejat, pa dobrodošli.


* Ajda

57 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page