top of page
  • Writer's pictureAjda

Nakladaraton 2023

Za vse neutrudne bralne navdušence je tu nov bralni izziv, ki vas bo zaposlil vseh 52 tednov v letu. Nakladaraton je bralni maraton, v katerem bo za vsak teden določena tema, na katero boste morali prebrati eno knjigo.

Osnovna navodila najdete tule:Lahko si izberete le dve temi na mesec, ni pa nujno, da preberete knjigo na določeno temo ravno v tistem tednu - morate pa prebrati do konca določenega meseca.

Ena knjiga pokrije le eno temo, lahko pa se prekriva z drugimi bralnimi izzivi, torej ni treba brati posebej za Nakladaraton, če neka tema sovpada tudi s kakšnim bingom, bralno značko...


Prijava ni potrebna, le začneš brat in uživaš!


Če bo kdo videl objavo šele kasneje tekom leta, se bomo dogovorili za posebne pogoje sodelovanja. Branja pač je bomo odrekli nikomur!


Vse teme za celotno leto so objavljene na grafikah čisto spodaj, da si lahko načrtujete branje, vsako nedeljo pa bom na moji Facebook strani in Instagram profilu objavila moj priporočilni kupček za temo naslednjega tedna.


Pripravila sem vam tudi predloge, ki si jih lahko natisnete za v bralni dnevnik in vanje vpisujete prebrane knjige. Sicer pa ni problema, če si jih pišete v navaden zvezek, v word, kamorkoli želite.


In še nekaj za tiste, ki se v kakšni od tem res ne boste našli. V celem letu vam je na voljo 11 Jokerjev - dodatnih tem, ki lahko nadomestijo katerokoli od tematik v letu. A pozor! Nadomestijo lahko le eno na mesec! Če uporabiš Jokerja, k določeni temi zapiši: Joker in temo izbranega Jokerja. Vsakega Jokerja lahko uporabiš le enkrat.In še nekaj za tiste, ki se v kakšni od tem res ne boste našli. V celem letu vam je na voljo 11 Jokerjev - dodatnih tem, ki lahko nadomestijo katerokoli od tematik v letu. A pozor! Nadomestijo lahko le eno na mesec! Če uporabiš Jokerja, k določeni temi zapiši: Joker in temo izbranega Jokerja. Vsakega Jokerja lahko uporabiš le enkrat.V kratkem objavi dodam še odgovore na pogosta vprašanja. Naj se maraton prične!

LP Ajda
1,278 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page