top of page
  • Writer's pictureAjda

Recenzija: Prikrito


Prikrito je novejši risoroman za odrasle, ki je izšel pri VigeVageKnjige. Je zbirka kratkih stripovskih zgodb in takšnega formata nisem brala še nikoli. Rdeča nit vseh zgodb so prikrite, skorajda okultne reči, ki se nam vsem dogajajo vsak dan, če ji želimo videti in razumeti, ali pa ne.


Knjiga št. 36/100

Laura Perez - Prikrito

Ocena: 4/5


Ves čas se zdi, da se zgodbe na nek način povezujejo med seboj, čeprav so povsem različne. Priznam, da sem dolgo časa skušala razumeti vsako posamezno zgodbo, povezavo med njimi... A sem nekje na polovici ugotovila, da ravno s tem delam veliko napako. Bistvo te knjige je namreč ravno to, da znotraj našega sveta obstajajo še številni drugi svetovi. Nekatere si ustvarjamo vsak sam zase, drugi morda prihajajo iz povsem drugačnih svetov in energij... Bistvo pa je, da se moramo le tem svetovom enostavno prepustiti in jim dovoliti da obstajajo.


Velikokrat smo ljudje namreč obsedeni s tem, da moramo vse razumeti, vedeti, obrazložiti na nek logičen, objektiven način. A dejstvo je, da svet ni vedno takšen - logičen, razumljiv in tudi to je povsem vredu.


LP

Ajda

11 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page